Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

Brainstorm

Brainstorm е водещ производител на забавни и образователни играчки. Стремят се да пазят добрата си репутация, като доставят уникални и висококачествени продукти.
През 2002 г. са закупили The Original Glowstars Company. Добре известна през деветдесетте години с въвеждането на хартиени Glowstars, марката е била много обичана, но се е нуждаела от основен ремонт. През 2007 г. марката беше актуализирана. Все още има традиционните фаворити, както и много нови и вълнуващи комплекти.

90
продукти
54
продукти

HELVETIQ

HELVETIQ е международно издателство, основано през 2008 г. със седалище в Базел и Лозана, Швейцария. Творци по сърце, ние създаваме нови изживявания за геймъри, любители на книгите и почитатели на дизайна, в печатни и дигитални формати.

Публикуваме ИГРИ, които ние също обичаме!

Обичаме да измисляме заглавия на игри, които са лесни за разбиране, бързи за игра, но не толкова лесни за спечелване!
Нашите произведения на изкуството не са претрупани и правят игрите ни да изглеждат добре на масичка за кафе.
С тези две функции, нашата гама е широка.
Детски игри, семейни игри, парти игри, игри с карти, игри от дърво, съвместни игри, стратегически игри, игри с викторини, игри за сръчност, игри с приспадане, игри за Швейцария, Белгия и САЩ ... това е един космос от игри, който можете да намерите тук!
Публикувахме 90 игри, преведени на 15 езика и налични в 40 държави.

Вече и в България!

11
продукти

Melissa and Doug

Историята на американската компания Melissa and Doug започва през далечната 1987 година в гаража на родителите на Дъг. Младото семейство любители на дървените играчки и по конкретно на пъзелите решават, че биха могли да ги разнообразят и да ги направят по-цветни и по-забавни, да ги издигнат до друго ниво. И така вече повече от 30 години не спират да вдъхновяват децата по целият свят с богатата си гама от играчки.

73
продукти
39
продукти
2
продукти

Jouéco

 

Jouéco предлага широка гама качествени дървени играчки - образователни, с весели илюстрации и ярки цветове. Част от тях са сертифицирани за най-малките - деца на 6 месеца.

  

С ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА

Знаете ли, че всяка една минути изчезват гори с площ равна на 36 футболни игрища? Това се случва предимно в тропическите гори на река Амазонка в Южна Америка, на река Конго в Африка и в югоизточна Азия. 15% от емисиите на въглероден диоксид на година се дължат на обезлесяването и в резултат на това то играе съществена роля в промяната на климата на Земята. Освен това, животът на  80% от животните на Земята зависи от горите; а също така и този на милиони хора, които живеят или работят в горите.

Впредвид на тези стряскащи факти, все повече продукти на Jouéco са FSC® сертифицирани!

Етикетът на FSC върху продуктите гарантира, че те не са резултат от експлоатиращо, а по-скоро социално и екологично ориентирано горско стопанство.

FSC® горите са много различни от другите гори и отговарят на множестово критерии. При добив на дървесина от гори, сертифицирани по FSC, се опазва околната среда, съхранява се разнообразието на растителния и животински свят и се зачитат правата на местното население.

Използвайки FSC® сертифицирана дървесина, Jouéco допринася пряко за запазването на световните гори и здравословна среда на живот за хората и животните на Земята.

 

 

 
24
продукти

PINO

Производството на дървените играчки "ПИНО" започва през 2008 г. Притежател на търговската марка „ПИНО” е Jamax M , Сърбия – компания с дългогодишен опит в търговията и производството на бебешки стоки.

Още през първите години от съществуването си марката израства бързо – предлага се в близо 10 европейски страни и от 2015 насам участва всяка година на изложението за играчки в Нюрнберг.

Пино се произвеждат от различни видове дървесина, бои на водна основа и лепила от естествени смоли. Философията на марката е да изградим доверие в родителите чрез удовлетвореност и безопасност на играчките.

Пино предлагат играчки за различни възрасти – от 12 месеца до 7 + години. Семейните игри са подходящи за малки и големи.      

Играчките „ПИНО” са изработени от висококачествена дървесина и са напълно безвредни за здравето на децата.

В производството се използва дървесина с най-високо качество и неутрален аромат. Всички повърхности са гладки и ръбовете са заоблени. За изработката на играчки „ПИНО” се използва материал от иглолистни и каучукови дървета. Играчките „ПИНО” са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 71. Качеството се контролира по целия производствен процес. Независимо от това се правят изпитания и анализи по отношение на качество и безопасност в независима лаборатория – IHTM, Белград.

По този начин родителите могат да бъдат сигурни, че в ръцете на техните деца има напълно безопасни играчки, изработени от естествени материали.

57
продукти

Колибри

През годините издателство Колибри се утвърди със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиенти и партньори. Един сплотен екип стои в основата на резултати, които се постигат с усърдие, последователност и безусловна любов към литературата. Днес „Колибри“ е бранд, популярен както в България, така и отвъд нейните предели.

7
продукти
1
продукти

LUMINOU

Играчките от серията LUMINOU светят в тъмното, благодарение на специалния текстил, от който са изработени. Фотолуминисцентният плюшен плат е напълно безвреден. За да свети в тъмното са необходими само няколко секунди излагане на светлина (лампа, слънце, дневна светлина)…постепенно спира да свети, докато детето заспи.                          Не са необходими батерии. Играчките от серията могат да се перат в перална машина.
Препоръчителна възраст: 0+

0
продукти