Количка

0 артикула
НачалоМарки

Марки

«1»
Melissa and Doug

Melissa and Doug

Историята на американската компания Melissa and Doug започва през далечната 1987 година в гаража на родителите на Дъг. Младото семейство любители на дървените играчки и по конкретно на пъзелите решават, че биха могли да ги разнообразят и да ги направят по-цветни и по-забавни, да ги издигнат до друго ниво. И така вече повече от 30 години не спират да вдъхновяват децата по целият свят с богатата си гама от играчки.

продукти
NPW
продукти
Brainstorm

Brainstorm

Brainstorm е водещ производител на забавни и образователни играчки. Стремят се да пазят добрата си репутация, като доставят уникални и висококачествени продукти.
През 2002 г. са закупили The Original Glowstars Company. Добре известна през деветдесетте години с въвеждането на хартиени Glowstars, марката е била много обичана, но се е нуждаела от основен ремонт. През 2007 г. марката беше актуализирана. Все още има традиционните фаворити, както и много нови и вълнуващи комплекти.

продукти
BUKI
продукти
Колибри

Колибри

През годините издателство Колибри се утвърди със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиенти и партньори. Един сплотен екип стои в основата на резултати, които се постигат с усърдие, последователност и безусловна любов към литературата. Днес „Колибри“ е бранд, популярен както в България, така и отвъд нейните предели.

продукти